Deta-vast IT Security Architect

Als lid van het IT Architectuurteam bouw je mee aan de IT architectuur van de KVK. Deels zal je bijdragen aan de projecten van andere IT Architecten als het aankomt op informatiebeveiliging, deels ben je eindverantwoordelijk voor volledige IT security architecturen. De IT architectuur van de KVK beweegt zich richting een hybride situatie, waarbij het Handelsregister (deel van de vitale infrastuctuur) on premise staat, maar voor andere delen van de informatiehuishouding cloudoplossingen mogelijk zijn. Jij kunt beoordelen welke ontwerpen passend zijn bij de BIV-classificatie van nieuwe feautures/projecten, maar ook wat nodig is voor een veilige IT infrastuctuur. Je treed op als kennisdrager en coach voor zowel infrateams van IT Operations als Dev/Ops teams van IT Change (KVK zit in transitie naar de next level in agile werken), maar ook richtgevend optreden waar dat nodig is. Je geeft ondersteuning aan de Enterprise Architect in het team en bent in staat IT security architectuur op een logische wijze in te bedden in de IT architectuur van de KVK. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en laat zien hoe jouw expertise en vaardigheden van toegevoegde waarde zijn. Ook ben je in staat een bijdrage te leveren aan de effectiviteit van de IT architectuurprocessen in een Agile werkomgeving.

Je bent sterk op het gebied van IT-architectuur en in het bijzonder security architectuur, communiceert goed én graag met alle lagen binnen de organisatie. Zowel schriftelijk als mondeling weet je een boodschap snel, helder en volledig over te brengen. Het vertalen van een conceptueel inrichtingsvoorstel naar een IT-inrichting is je op het lijf geschreven. Je hebt niet alleen kennis van informatiebeveiliging, je weet ook hoe je een organisatie leert om ermee te werken. Je ervaringen uit eerdere trajecten leiden tot een set van 'best practices' waar KVK haar voordeel mee kan doen.

Het is niet verplicht, maar onze voorkeur gaat uit naar een deta-vaste constructie. Anders blijft het bij 6 maanden inhuur met daarna een verlengingsoptie.

Wat we jou bieden

Je wordt in de eerste instantie ingehuurd voor 1000 declarabele uren. Vanaf juni 2021 kom jij in dienst bij de KVK. Een uitdagende functie binnen een landelijke organisatie die een grote transformatie doormaakt en maatschappelijk relevant is. Een functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Wat we jou verder te bieden hebben:

  • Een fulltime functie met een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring ARAR max. schaal 13 - min. € 4519,64 en max. € 6775,75 bij 40 uur
  • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Het tarief is all-in inclusief reiskosten.

Functie-omschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen

Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.
In het kort
  • Standplaats Utrecht
  • Werkweek 40 uur
  • Referentie 478
  • Startdatum 21 december 2020
  • Einddatum 21 juni 2021
  • Aantal FTE 1 FTE
  • Gepubliceerd 23 november 2020