Netwerk Security Specialist

Binnen de Kamer van Koophandel is een programma gestart om security naar een nog hoger niveau te brengen. Daarbij zijn een twintigtal deelgebieden onderkend, welke in een projectvorm worden opgepakt. Om na oplevering te worden overgedragen aan reguliere beheerteam en/of het Security Operations Center.

Eén van deze projecten behelst het verder uitbouwen en borgen van de Microsoft Defender Suite binnen de Kamer van Koophandel. Wij zijn op zoek naar een kandidaat welke de brug slaat tussen de Microsoft Cloud en security. Een professional die aan beide kanten van de brug kennis, kunde, certificeringen en ervaring meeneemt.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat welke de brug slaat tussen netwerk en security. Een professional die aan beide kanten van de brug kennis, kunde, certificeringen en ervaring meeneemt.

De Netwerk Security specialist implementeert de diverse security use cases binnen het netwerk van KVK. Belangrijk onderdeel hiervan is het verder uitbouwen van de netwerkfiltering binnen de diverse Cisco netwerkcomponenten. Kennis en aantoonbare ervaring met Cisco ACI, ASA, ISE, Prime en IPAM oplossingen van Infoblox is daarbij een must.

De kandidaat implementeert, op een Agile manier, het netwerksecurity model. Verder zorgt ervoor dat de benodigde kennis overgedragen en geborgd wordt bij diverse KVK beheerders.

Functie-omschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen

Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.
In het kort
  • Standplaats Utrecht
  • Werkweek 40 uur
  • Referentie 498
  • Startdatum 18 januari 2021
  • Einddatum 1 oktober 2021
  • Aantal FTE 1 FTE
  • Gepubliceerd 14 december 2020