Netwerkbeheerder

In verband met het uitvoeren van projecten zijn we op zoek naar een Netwerkconsultant met ervaring van complexe Enterprise netwerkinfrastructuren. De aangeboden kandidaten moeten in staat zijn om onder tijdsdruk de afgesproken resultaten te behalen. Het is vanzelfsprekend dat je vanuit je kennis en ervaring bijdraagt aan de ontwikkeling van de netwerkinfrastructuur van de KVK. Daarbij zijn we op zoek naar enthousiaste en communicatief vaardige kandidaten, die naast het investeren in zichzelf ook bereid zijn om de netwerkinfrastructuur van KVK verder te ontwikkelen. Kandidaten moeten tevens bereid zijn om dergelijke ontwikkelingen buiten de reguliere kantoortijden te realiseren.

Je bent het gewend om met verschillende mensen te kunnen communiceren en verder te komen. Wij zitten midden in transitie naar een nieuw een state-of-the-art netwerklandschap dit vereist veel inzet van ons netwerk team en daardoor kan het wel eens druk zijn, daar moet je tegen kunnen. In dit vakgebied ben je een expert als je de techniek niet alleen begrijpt, maar ook zelf kan bouwen.

Functie-omschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen

Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.
In het kort
  • Standplaats Woerden
  • Werkweek 40 uur
  • Referentie 484
  • Startdatum 1 januari 2021
  • Einddatum 1 januari 2022
  • Aantal FTE 1 FTE
  • Gepubliceerd 1 december 2020