Projectleider HRM Aanbestedingen

KVK werkt voor ondernemers. KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema's op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

HRM Recruitment
De ambitie van HRM is om KVK optimaal te ondersteunen bij de ambitie om een gewaardeerde adviseur te zijn, te registreren als de beste en te ontwikkelen naar een wendbare agile organisatie. Hiervoor is het noodzakelijk dat de organisatie en de medewerkers fit zijn. We maken het leven van onze interne klanten makkelijker via informatie en advies. We werken datadriven. Dat betekent dat we op basis van gedegen analyses gerichte interventies inzetten, na evaluatie bijsturen en continu verbeteren. In 2021 ligt onze focus op: SPP, inzetbaarheid, betrokken en capabele medewerkers, alignment op strategie, performancemanagement, aanname van nieuwe medewerkers en de kanteling naar een agile organisatie.

HRM Recruitment is verantwoordelijk voor alle, ca 500 per jaar, nieuwe instroom bij KVK. Dit doen we met 12 collega’s over de assen van vaste werving; inhuur en uitzendbureaus. De ambitie van KVK is om in de top 50 van beste werkgevers in Nederland te staan. In 2021 ligt de focus werving van moeilijk invulbare IT vacatures en het faciliteren van de organisatie bij de Agile Transformatie.

Omschrijving opdracht
De Projectleider Aanbestedingen gaat aan de slag met twee aanbestedingen. De eerste is een aanbesteding om te komen tot een of twee W&S / Executive search bureaus. De andere is om te komen tot een partner op het vlak van Diversiteit. Je weet op een ondernemende en resultaatgerichte manier complexe aanbestedingsprojecten te laten slagen. Hierbij ondersteunt door materiedeskundigen en inkopers. Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden zijn daarbij onmisbaar. De Projectleider Aanbestedingen is bij uitstek in staat om een brug te kunnen slaan tussen de business en inkoop. Een groot analytisch vermogen en procesmatig inzicht maken het mogelijk om pro-actief te reageren op ontwikkelingen in verschillende projecten. De Projectleider is sterk inhoudelijk gedreven, en heeft een gedegen actuele kennis van W&S markt en van Diversiteit en kan (mede) in dit werkveld met passie leiding geven. Creëert draagvlak binnen de KVK organisatie, bewaakt en managed actief van de raakvlakken met parallelle projecten en adviseert over samenstelling teams en aanspreekpunt teamleden.

Wat vragen wij?
- Senior niveau > 5 jaar ervaring met business projectmanagement van Europees aanbesteden;
- Kennis/ervaring met het gestructureerd boven water krijgen van behoefte, wensen en eisen binnen een complexe overheidsorganisatie alsmede ervaring met HRM aanbestedingen zoals bijvoorbeeld flexibele arbeid, W&S
- HBO+ werkdenkniveau;
- Integer, resultaatgericht, verbinder, moderator, procesgericht, analytisch, pragmatisch

Duur opdracht: 3 maanden
Aantal uren per week: 20
Standplaats: Werkt vanuit huis conform RIVM richtlijnen of kantoor Utrecht
Tarief: 85 tot maximaal 100 euro (incl. reiskosten en excl. btw)

Functie-omschrijving

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Overtuigingskracht
Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Resultaatgericht
De kandidaat werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Verantwoordelijkheid nemen
De kandidaat heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Daarnaast is hij/zij aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Deze competenties worden tijdens het interview getoetst.
In het kort
  • Standplaats Utrecht
  • Werkweek 20 uur
  • Referentie 493
  • Startdatum 1 januari 2021
  • Einddatum 1 april 2021
  • Aantal FTE 0,5 FTE
  • Gepubliceerd 4 december 2020