Senior IAM (PAM) Specialist

Binnen KVK is er een afdeling genaamd het IAM product Team. Dit team draagt zorg voor de gehele bedrijfsvoering voor medewerkers op het gebied van Identiteiten, authenticatie en autorisatie en de veiligheid van alle IT gerelateerde componenten. Daarnaast maken we gedegen rapportages voor Audit en controle doeleinden en zijn wij compliant conform de strakke regels van onze security afdelingen. We scannen voortdurend onze componenten en rapporteren op kwetsbaarheden.

Wij zijn opzoek naar een Senior IAM (PAM) specialist welke veel affiniteit heeft met Privileged Access Management en enthousiasmerende ICT-ketendenker is met een voorkeur voor informatiebeveiligings-projecten heeft. Het doel hierachter is om de ontwerpen te beoordelen en dit om te zetten naar implementatie. De belangrijkste taak voor de Senior IAM PAM Specialist zal het neerzetten en inregelen van een Privileged Access Management omgeving zijn. Hierbij vallen o.a. de taken "beoordelen van een ontwerp", "houden van interviews", "bespreken van de technische componenten met specialisten" en "vooral implementeren van de keuze".

De kandidaat draagt er voor zorg dat het project "PimPamPet" voortgang krijgt en wordt omgezet van analyseren naar implementeren. Daarbij is het belangrijk dat de kandidaat voldoende kennis heeft van security en Access Management oplossingen waaronder Vaults implementaties.

De kandidaat werkt aan het pro- en reactief neerzetten van de Vault en Access Management oplossing. De kandidaat schrijft beoordeeld ontwerpen, houdt interviews, bespreekt de oplossing met specialisten en architecten en vooral het omzetten naar implementatie van de gekozen route en tools. Daarnaast bewaakt de de senior IAM (PAM) specialist de snelheid en stabiliteit van het IAM project en zorgt voor tijdige oplevermomenten.

Functie-omschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen

Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.
In het kort
  • Standplaats Utrecht
  • Werkweek 40 uur
  • Referentie 472
  • Startdatum 1 december 2020
  • Einddatum 1 juni 2021
  • Aantal FTE 1 FTE
  • Gepubliceerd 5 november 2020