Technisch Security Projectleider

Binnen KVK wordt er veel aandacht besteed aan security en lopen er diverse initiatieven en projecten om het security niveau naar een nog hoger niveau te brengen. Daarom zijn we op zoek naar een technisch security projectleider, welke zorg draagt dat binnen het programma Security de gedefinieerde security projecten gestructureerd worden opgepakt en succesvol worden uitgevoerd.

De kandidaat verdiept, samen met de programma manager, de security architect en de diverse security experts, de gedefinieerde projecten binnen het programma Security. De kandidaat is de spin in het web en schakelt soepel tussen projectmanagement-, security en technisch inhoudelijke (o.a. Active Directory, Netwerk en Microsoft Defender/ATPaspecten) aspecten. De kandidaat heeft beschikt daarom ook over een technische én security achtergrond, zodat de kandidaat op basis van kennis, kunde en veel praktische praktijkervaring besluiten en richting kan geven aan de security projecten. Daarnaast kan de kandidaat verdere detailstructuur brengen in de security projecten en zorgdragen dat op basis van het "projectmanagement-vierkant" (tijd, geld, kwaliteit en kwantiteit) i.c.m. een Agile aanpak de projecten succesvol worden uitgevoerd. Daarbij zijn het motiveren van de diverse teams en experts, plannen en herplannen plus het zorgdragen voor de communicatie richting de vele stakeholders, zaken waarin de kandidaat ruime ervaring heeft.

De kandidaat zorgt dat binnen het programma Security de gedefinieerde security projecten gestructureerd worden opgepakt en succesvol worden uitgevoerd.

Functie-omschrijving

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen

Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.
In het kort
  • Standplaats Utrecht
  • Werkweek 32 uur
  • Referentie 503
  • Startdatum 18 januari 2021
  • Einddatum 1 oktober 2021
  • Aantal FTE 1 FTE
  • Gepubliceerd 14 december 2020