'Binnen KVK is veel ruimte voor jonge collega’s, die opgegroeid zijn met big data en internet.'

Rogier - medewerker backoffice

Mijn baan

“In de Backoffice verwerken we alle mutaties, van een simpele naamswijziging, verandering van rechtsvorm tot de verhuizing van een bedrijf. Ook staan we voor de kwaliteit van het Handelsregister. We digitaliseren steeds verder, maar ontvangen ook nog veel per post. We vervelen ons zeker niet!”

Mijn werkplezier

“Dankzij de verscheidenheid aan werkzaamheden is mijn baan nooit eentonig. Bovendien heb ik de kans gekregen me te specialiseren in een richting die me erg aanspreekt: buitenlandse vennootschappen. Daar zitten weer net andere haken en ogen aan. Ik vind het nog steeds een uitdaging om ingewikkelde situaties op te lossen en de klant een tevreden gevoel te bezorgen.”

Over KVK

“Het is puur toeval dat ik bij KVK terechtgekomen ben. Ik had de commerciële variant van de MEAO afgerond en kwam binnen als uitzendkracht. Mijn opleiding sloot niet aan bij wat er van mij gevraagd werd, maar dankzij interne scholing kon ik me hier toch verder ontwikkelen. KVK is een fijne werkgever, er wordt goed voor je gezorgd en alles is prima geregeld. Het verloop is dan ook niet zo groot, mensen blijven hier graag werken.”

Mijn werkomgeving

“Mijn werkplek is op het kantoor in Amsterdam, een vestiging met zo’n 250 medewerkers. Het is een heel bedrijvige locatie waar veel ondernemers langskomen: van notarissen tot ZZP’ers en middenstanders. Ieder komt hier met eigen vragen en wensen, er is altijd reuring. Ik vind het een mooie dynamiek waar ik met veel plezier in werk.

Mijn toekomstige collega’s

“Binnen KVK is veel ruimte voor jonge collega’s, die opgegroeid zijn met big data en internet. We hebben nieuwe medewerkers veel te bieden, KVK heeft diverse gezichten. Als je op zoek bent naar een interessante, uitdagende mix van kennis rondom wet- en regelgeving en dynamiek, ben je hier zeker aan het juiste adres!”