'De wereld verandert, KVK verandert mee. Dat is onze kracht.'

Cindy - Teamleider Publiek

Mijn baan

“Begin 2017 is een kleine organisatiewijziging doorgevoerd, waarbij het accountmanagement is opgesplitst tussen het Corporate en het Publieke Domein: een wijziging binnen de organisatie, die nu verder wordt ingebed. Accountmanagers moeten optimaal inspelen op alle ontwikkelingen en behoeftes binnen hun aandachtsgebied. Zij pikken de juiste signalen op en vertalen ze door naar acties. Als Teamleider Publiek faciliteer ik dit door hen goed in positie te zetten. Een pittige taak, want er spelen grote politieke en financiële belangen mee.”

Mijn keuze voor KVK

“De organisatie waar ik nu in werk is een hele andere dan waar ik 10 jaar geleden begon. We hebben de afgelopen jaren een omslag gemaakt van old school naar een steeds meer snel schakelende, moderne organisatie. Daaruit blijkt de kracht van KVKK en dat past bij mij.”

Mijn uitdaging

“De wereld verandert, KVK verandert mee. Het is een uitdaging om dat samen met mijn team aan te gaan. Dat doen we niet alleen: door veel intern te netwerken maak je gebruik van ieders expertise en kom je gezamenlijk tot de mooiste resultaten. Die flow komt er steeds meer in. Een andere uitdaging is het creëren van samenhang tussen mijn teamleden, terwijl zij op verschillende locaties werken. Dat lukt door iedere maand bewust een samenwerkdag te plannen en onderling veel telefonisch en via digitale tools te communiceren.”

Werkomgeving

“Ik kwam zelf uit de kraamverzorging, maar heb alle ruimte gekregen om door te groeien naar mijn huidige positie. Laat zien waar je goed in bent, dan word je beloond, is mijn filosofie. KVK biedt veel mogelijkheden aan medewerkers die bereid zijn om een uitdaging aan te gaan. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je dat helemaal alleen moet doen. Er zijn collega’s die je willen helpen om jouw doel te bereiken.”

Mijn toekomstige collega’s

“KVK is altijd op zoek naar mensen die hun hand uit durven te steken om een uitdaging beet te pakken. Professionaliteit, eigenaarschap en eigen regie zijn de sleutelwoorden. Heb je dat in huis, dan pas je bij ons.”