´Je krijgt hier volop ruimte om je rol op je eigen manier in te vullen.´

Alexandre - Functioneel Beheerder

Mijn baan

“Als Coördinerend Functioneel Beheerder zorg ik ervoor dat de ICT-functionaliteiten aansluiten bij de bedrijfsvoering. Dat is mijn positie in een notendop. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mee te denken in processen, dingen te regelen en oplossingen aan te dragen. En dat is precies wat ik nu mag doen.”

Mijn uitdaging

“Zo’n tweeëneenhalf jaar geleden kreeg ik een coördinerende rol binnen mijn afdeling aangeboden. Ik vond dat best spannend. Een leidinggevende functie klinkt natuurlijk leuk, maar hoe doe je dat eigenlijk? Gelukkig krijg ik genoeg handvatten en trainingen aangereikt om stapsgewijs steeds meer in mijn rol te groeien. Mijn huidige manager is een heel goede leermeester, ik heb veel aan hem te danken. Hij zag destijds competenties in mij, die ik zelf nog niet had ontdekt.”

Mijn werkplezier

“We werken met state-of-the-art technologie in een belangrijk en interessant speelveld: de driehoek dienstverlening, bedrijfsvoering en ICT. Als medewerker krijg je hier volop ruimte om je rol op je eigen manier in te vullen. Ik haal daar veel voldoening uit. Elke dag ga ik met een grote glimlach naar mijn werk.”

Werkomgeving

“Onze werkomgeving verandert continu. Dat is logisch, KVK heeft diverse reorganisaties achter de rug en zal ook in de toekomst nog wijzigingen ondergaan. Die dynamische context heeft weerslag op de bedrijfsprocessen, maar ook op het applicatielandschap. Mijn collega’s zijn net als ik nieuwsgierig van aard en houden wel van uitdagingen. Soms vragen ontwikkelingen nu eenmaal om aanpassing van de spelregels en je eigen werkwijze.”

Mijn toekomstige collega’s

“KVK is zo leuk dat veel mensen blijven plakken. Instroom van jonge mensen is heel welkom. We kunnen frisse, nieuwsgierige en communicatieve collega’s met initiatief goed gebruiken.”