'Ik zit in een leuk gemêleerd team, waar humor ook erg belangrijk is.'

Paul - medewerker financiële administratie

Mijn baan

"Ik ben jaren geleden begonnen bij het Handelsregister. Ik heb daar 8 maanden gewerkt en toen kwam er een functie vrij op de afdeling boekhouding (nu financiële administratie). Op dat moment was ik nog moderne bedrijfsadministratie aan het studeren, dus ik was al in de cijferhoek bezig en daar lag mijn ambitie ook. Dat kwam zo mooi op mijn pad. Ik werk niet voor niks al 31 jaar bij KVK. Als ik het niet naar mijn zin had gehad, was ik uiteraard al weg geweest, want dat zou zonde van mijn leven zijn.

Mijn teamgenoten en ik zijn (mede)verantwoordelijk voor een juiste en volledige financiële administratie van organisatieonderdelen en projecten bij KVK om adequate managementinformatie en financiële overzichten te kunnen verstrekken. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld controle op inkoopfacturen en bestelaanvragen of deze wel compliant zijn."

Mijn keuze voor KVK

"Ik vind het erg leuk bij KVK, vooral de verschillende contacten met de collega’s. Ik vind het een dynamische organisatie en ik ben niet vies van verandering, wat erg van pas komt bij KVK. Ik vind KVK verder een hele moderne organisatie, een organisatie die met zijn tijd meegaat en op bepaalde gebieden voorop loopt."

Mijn team

"Ik zit in een leuk gemêleerd team, waar humor ook erg belangrijk is. Het is niet zo dat we de hele dag lol trappen, want we hebben in de periode van de periodeafsluiting met harde deadlines te maken en werken allemaal erg hard. Maar er wordt ook veel gelachen. We komen uit alle windstreken met veel verschillende leeftijden. Mijn teamleider is recht door zee en dat kan ik ook erg waarderen."

Mijn toekomstige collega’s

"Je bent geen stijve hark en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt af en toe je tanden laten zien en laat zeker niet over je heen walsen."

Meer collega's aan het woord