'Ik heb hier veel regie over mijn werkweek.'

Jihane Naji, Senior marketing specialist

Keuze voor KVK

Voordat ik mij verdiepte in KVK, hoorde ik alle clichés over het werken bij een overheidsinstelling. Achteraf gezien klopten deze verhalen niet, ik pas hier perfect! KVK is fris, ik kan mij bezighouden met de allerlaatste ontwikkelingen in mijn vakgebied en geen dag is hetzelfde. Er zijn geweldige projecten waarin ik mijn ei kwijt kan. Het is soms hard werken, maar wel voor een goed doel: we doen het voor ondernemers in Nederland.

Ik koos voor KVK omdat je maatschappelijk relevant werk doet. Om ondernemers te zien groeien en hen te helpen bij het realiseren van hun plannen, dat vind ik gaaf. En ik word er bijzonder blij van als je iemand ziet groeien, dat een ondernemer de stap zet van ZZP’er naar een kleine MKB’er. Als een ondernemer innoveert komen vaak de mooiste producten en vernieuwingen voorbij. Dat geeft mij absoluut energie. Ik zie bij KVK van dichtbij wat ondernemers ervaren, tegen welke muren ze aanlopen en hoe problemen opgelost worden. Dat geeft mij inspiratie. En ik draag een klein steentje bij om hen verder te helpen.

Werksfeer bij KVK

Ik merk dat ik mijn ideeën kwijt kan en dat je echt kunt uitproberen of iets wel of niet werkt voor de ondernemer, waarmee je zo onze dienstverlening steeds verbeterd. Er is ook veel vrijheid om je functie in te vullen. Geen dag is hetzelfde en ik werk samen met heel veel verschillende vakgebieden. Ik blijf leren. Je kunt je werk zelf inplannen en hebt zelf de regie over je werkweek.

De werksfeer is amicaal. We helpen elkaar, het is een hecht team. Iedereen heeft zijn eigen expertise en je kunt altijd een beroep op elkaar doen. Als je ergens op vastloopt, sta je er niet alleen voor. Ik kan altijd aankloppen bij een collega en we hebben dezelfde missie, dat schept een band. En we bereiken veel door met elkaar samen te werken.

Carrière bij KVK

Qua kennis en inhoud in mijn vakgebied groei ik nog steeds enorm. Er is genoeg ruimte voor opleidingen zodat je jezelf nog meer kan verrijken met kennis van marketing, en blijf je up-to-date met de laatste technologieën. Ook kun je bij KVK doorstromen in andere functies, wat je ambities ook zijn. Dat geeft ruimte en mogelijkheden, geweldig toch?!

Ik werk vier dagen in de week. Werk en privé zijn nu prima in balans. En omdat er balans is, heb ik de ruimte en energie om als marketeer mijn werk goed te doen. Ik voel steeds de uitdaging en ben erg geboeid door dit werk, dus heb ik er iedere dag zin in. Marketing is een geweldig vak en het is super om dat bij KVK te doen.