Aan de slag als marketeer

Samen bouwen aan het merk KVK

Marketing neemt een belangrijke plek in binnen KVK. We ontwikkelen ons als een online organisatie die altijd bereikbaar is voor ondernemers met de juiste informatie en betrouwbaar advies. We ontwikkelen marketingcampagnes, geven bekendheid aan nieuwe producten en diensten en laten ondernemers weten dat wij er voor ze zijn. We willen dat iedere ondernemer weet dat KVK de eerste partij is waar zij terecht kunnen voor informatie over alle zaken die spelen bij ondernemerschap.

Ambitie

KVK ontwikkelt zich als online dienstverlener die altijd beschikbaar is voor alle ondernemers in Nederland. Bij KVK is niet alles uitgestippeld en dat heeft zijn charme. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en oplossingen. Samen houden we KVK future proof. Jouw input is meer dan welkom. Bij KVK helpen we elkaar om succesvol te zijn, door continue met elkaar en van elkaar te leren. We dagen elkaar uit op inhoud en je werkt samen met vakmensen. Je krijgt de ruimte en de vrijheid om nieuwe initiatieven te ontwikkelen, altijd vanuit de gedachte dat wij ondernemers direct helpen.

Agile en flexibel

Bij KVK werken we agile, met scrum en de afdeling marketing is bijzonder flexibel als het gaat om promotie en campagnevoering. We spelen in op actuele ontwikkelingen en verandering in wet- en regelgeving. Wij zorgen dat ondernemers weten wat zij moeten regelen, wat er mogelijk is en hoe zij nog beter kunnen ondernemen. We testen, meten en analyseren en op basis van data sturen we onze campagnes bij. We werken samen met verschillende afdelingen aan onze projecten. We bedenken innovatieve oplossingen en vieren onze successen. Kom je bij KVK werken, dan staat er een enthousiast team collega’s voor je klaar.

´Je moet van je collega’s op aan kunnen en dat gevoel heerst binnen KVK absoluut.´

Debby van Wijngaarden - Senior Adviseur Communicatie

Vind de job die bij jou past

Volg de blog op Instagram

Hoe is het om te werken bij KVK? Collega's nemen je mee in hun werkweek.

Wordt dit jouw werkplek?