'Ik ga voor kwaliteit'

Alwin van ’t Hart, softwaretester bij KVK


Mijn naam is Alwin van ’t Hart en ik ben softwaretester bij KVK.

Mijn motto

Ik ga voor kwaliteit, in elke mogelijke vorm en op elk vlak. Waarom dit mijn motto is? Als softwaretester speel ik een belangrijke rol in het behouden en verhogen van de kwaliteit van onze informatieproducten en de service die wij leveren aan onze afnemers. Die rol vervul ik zo goed als ik kan.

Mijn specialiteit

Mijn specialiteit is het opsporen van bugs in de opgeleverde software. Zo voorkom ik dat er regressie optreedt in onze informatieproducten. Doordat een groot deel van onze afnemers onze informatieproducten gebruiken in hun bedrijfsprocessen en het daarbij vaak om persoonsinformatie gaat kunnen bugs grote gevolgen hebben. Als ik mijn werk niet goed doe dan kan dat bijvoorbeeld leiden tot een data lek.

Mijn skills

Een prestatie waar mijn team en ik heel trots op zijn is de volgende: Vanaf de ontwikkeling van het dataservice-kanaal en de achterliggende backend-applicatie was het niet mogelijk om de allergrootste informatieproducten te leveren. Na meerdere pogingen van verschillende DevOps-teams is het ons team gelukt om een applicatie op te leveren die dit wel mogelijk maakt. Dan is het wel even feest!

Mijn persoonlijke drive

Naast het testen van de software sta ik ook dagelijks in contact met onze afnemers en help ik ze op weg bij technische vragen of problemen. Dit geeft mij een goed beeld van de wensen van onze afnemers. Deze inzichten neem ik mee als ik onze producten test.

Upgrade jezelf

Mijn ambitie is om continu te verbeteren, te leren op persoonlijk vlak en in teamverband. KVK geeft hier alle ruimte en mogelijkheid voor.

Work vs life

Net zoals op het werk streef ik in mijn vrije tijd ook naar kwaliteit. Dan zoek ik de kwaliteit vooral in goede contacten, mooie muziek, verzorgd voetbal en lekker eten en drinken.

Werksfeer

Binnen KVK heerst een open cultuur en je ziet dat iedereen binnen zijn of haar bedrijfsonderdeel bijdraagt aan onze gezamenlijke doelen. Daar word ik blij van.