Communicatie bij KVK

Wat ga je doen als adviseur communicatie bij KVK?

Als adviseur communicatie ontwikkel je het communicatiebeleid voor een toegewezen aandachtsgebied en relevante onderwerpen. Je adviseert over communicatievraagstukken en ontwikkelt communicatie-uitingen voor verschillende doelgroepen.

De uitdagingen

Je kent de doelgroep als geen ander en weet de juiste tone of voice en strategie te bepalen. Met jouw heldere visie en door scherpe vragen te stellen, breng jij zelfs de meest ingewikkelde inhoud over in de juiste vorm.

Hoe we werken

De organisatie bestaat uit verschillende Groups met ieder een eigen focus. Als adviseur communicatie ben je onderdeel van een stafafdeling die ondersteunend is aan de Groups. Dit betekent dat je niet alleen aan doorlopende zaken werkt (bijvoorbeeld intranet of social media), maar ook aansluit als communicatieadviseur bij projecten..

Wordt er bijvoorbeeld een nieuw product gelanceerd? Dan word jij ingeschakeld om te adviseren hoe dit met de doelgroep te communiceren voor het beste resultaat. Of je maakt de vertaalslag van relevante wet- en regelgeving naar onze klanten. Je werkt hierbij veel samen met collega’s van andere disciplines. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en je je midden in onze organisatie bevindt.


  Ervaringen van collega's

  Waar kom je te werken?

  De afdeling Corporate Communicatie bestaat uit ongeveer 20 collega’s verdeeld over de volgende subteams:

  • Corporate communicatie
  • Interne communicatie
  • Social media
  • Design en print
  • Woordvoering

  Elke maandag trappen we de week samen af en bespreken we waar we deze week voor gaan en waar we elkaar eventueel bij nodig hebben. Wanneer we niet vanuit huis werken, vind je ons op het hoofdkantoor in Utrecht op de vierde verdieping. We hebben een vaste teamdag op kantoor, de rest van de week ben vrij om thuis of op kantoor te werken. De periodieke uitjes en gezellige borrels zorgen ervoor dat we elkaar ook buiten werktijd beter leren kennen. Het resultaat is een hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Kom jij erbij?

    Uitgelichte vacatures

    Er zijn op dit moment geen vacatures in Communicatie bij KVK. 

    Meer informatie?