Finance bij KVK

Wat ga je doen als financial bij KVK?

Als onderdeel van de afdeling Financiën en Control draag je bij aan een robuuste financiële huishouding. Wij zorgen voor een goed verloop van de primaire financiële processen binnen KVK en de financiële borging van de bedrijfsvoering in begroting, jaarrekening en kwartaal rapportages.

De uitdagingen

De financiële afdeling vertaalt bedrijfseconomische vraagstukken naar praktische analyses en antwoorden. Aan jou de schone taak om deze op begrijpelijke wijze te communiceren naar non-financials binnen de organisatie om het financiële perspectief onder de aandacht te brengen en waar nodig veranderingen te bewerkstelligen.

Hoe we werken

Je werkt op een dynamische manier samen met de collega’s binnen de teams van de Financiële Administratie, Financial Control, Business Control en het procesteam. Daarnaast schakel je waar nodig met mensen van afdelingen zelf om bijvoorbeeld om vragen te stellen, informatie te interpreteren. Onze boekhouding voeren we in AFAS. We werken met Qliksense als rapportage tooling.

Naast dat je dag zich vult met het werken aan kernproducten van de afdeling en die in verband staan met stuur- en verantwoordingsinformatie zoals prognoses, rapportages, begroting, jaarrekening en alle boekingen die daarbij horen, vult een ander deel van de dag zich met bijvoorbeeld afspraken met afdelingen waarin je al dan niet samen met een collega participeert in projecten in de business.

Ervaringen van collega's

Waar kom je te werken?

De afdeling Financiën en Control bestaat uit ongeveer 35 collega’s verdeeld over de teams Financiële Administratie, Financial Control, Business Control en het Procesteam. We werken hybride, een mix van werken op kantoor en thuis waarbij we proberen gemiddeld twee dagen per week op locatie in Utrecht te zijn. Op onze afdeling vind je de volgende functies:

  • Medewerker financiële administratie (grootboekbeheer)
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Financial controller
  • Business controller

Uitgelichte vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures in Finance bij KVK. 

Meer informatie?

Nicole de Laender / Practice Lead Recruitment