Aan de slag als marketeer

Wat ga je doen als marketeer bij KVK?

Als marketeer werk je constant aan de zichtbaarheid van KVK en aan het verhogen van de waardering en het bereik. Dankzij jou weten Nederlandse ondernemers dat KVK hét aanspreekpunt is dat hen verder helpt en houvast biedt.

De uitdagingen

Elke ondernemer in Nederland kent ons Handelsregister, maar weten ze ook dat KVK zich bezig houdt met o.a. innovatie stimulering, relevante wet- en regelgeving duidt en kennispartner is op het gebied van actuele ontwikkelingen? Die kans is kleiner. Daarom is het belangrijk om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen. Hierbij is een optimale klantreis van belang waarin de ondernemer centraal staat. Na het ontwikkelen van spot-on campagnes monitoren we de resultaten zorgvuldig zodat we de learnings meteen mee kunnen nemen en een steeds gedetailleerder zicht krijgen op de behoeften van ondernemend Nederland.

Hoe we werken

Geen dag is hetzelfde voor onze marketeers. Als marketeer ben je onderdeel van de Center of Expertise Marketing Strategie. Het Center of Expertise is onderdeel van een van de verschillende groups waaruit de organisatie bestaat. Deze groups, waarmee je als marketeer nauw samenwerkt, hebben ieder een eigen focus. Je werkt veel samen met o.a. data analisten, content creators en communicatie adviseurs. Met de ontwikkeling en uitrol van campagnes heb je veel te maken met ons mediabureau en reclamebureau.

Ondernemers bereiken wij op verschillende manieren. De ontelbare mogelijkheden die online biedt, benutten we optimaal: e-mailmarketing, online campagnes, contentmarketing, etc. Dit in combinatie met zowel offline BTL uitingen zoals events, workshops, meet&greets als ATL campagnes op radio en TV. Hiermee proberen we een zo goed mogelijke marketing mix te bewerkstelligen. Waar de Nederlandse ondernemers zijn, zijn wij.

  Ervaringen van collega's

  Waar kom je te werken?

  Wanneer team marketing niet vanuit huis werkt, vind je ons in hartje Utrecht op de vijfde verdieping aan de Sint Jacobsstraat. Op maandagen zit het Center of Expertise Marketing Strategie bij elkaar, de rest van de week ben je flexibel om te werken waar je wilt. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel en hier worden dan ook uitgebreid mogelijkheden voor geboden. Ook vinden we team ontwikkeling belangrijk.

    Uitgelichte vacatures

    Er zijn op dit moment geen vacatures in Marketing bij KVK. 

    Meer informatie?

    Claire Willekens / Practice Lead Recruitment