Bouw mee aan vitale IT

En help ondernemers veilig zaken doen

Bij KVK werken 500 enthousiaste IT’ers aan de digitale infrastructuur: vitale systemen die 24/7 blijven draaien zodat ondernemers zeker en veilig zaken kunnen doen. De KVK IT infrastructuur is in Nederland net als water uit de kraan: vanzelfsprekend totdat het opdroogt. Een storing in het handelsregister heeft invloed op betrouwbaar zaken kunnen doen en zonder onze export documenten is er geen export, om maar wat voorbeelden te noemen. We zoeken nieuw IT talent dat mee kan bouwen aan deze vitale infrastructuur. Heb jij de ervaring en de skills? Bouw met ons mee aan vitale IT, tegen een goede beloning in een omgeving waar je kunt groeien.

Digitale uitdagingen

De toekomst van KVK is digitaal. Onze registers, zoals Handelsregister, UBO en LEI, zijn onderdeel van de vitale IT-infrastructuur van Nederland. Tienduizenden ondernemers vertrouwen op onze registers, die wij continu verbeteren zodat het steeds sneller, veiliger en veelzijdiger wordt. Bij KVK helpen we elkaar om succesvol te zijn, door continu met elkaar en van elkaar te leren. We dagen elkaar uit op inhoud. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Wij werken agile

Bij KVK werken we agile, met scrum. Na iedere sprint leveren we werkende resultaten op die we direct in productie nemen. We werken gezamenlijk aan onze projecten, bedenken innovatieve oplossingen en vieren onze successen. KVK werkt ook met de allernieuwste tech. Kom je bij KVK werken, dan staat er een enthousiast team voor je klaar.

Vind de functie die bij jou past

Maak kennis met onze IT-collega's

Meer informatie?

Woes Bakker / Recruitment Business Partner