Word Front-end Developer bij KVK

Wat ga je doen als front-end developer bij KVK?

Als front-end developer staat het ontwerpen, ontwikkelen en testen van visueel aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke user interfaces centraal. Dit doe je samen met onder andere designers, analisten, product owners en stakeholders.

De uitdagingen

KVK is onderdeel van de vitale IT-infrastructuur van Nederland. Door deze maatschappelijke verantwoordelijkheid ligt de lat hoog. Als front-end developer krijg je te maken met een scala aan onderwerpen: van accessibility en scalability tot complexe datastromen en grootschalige ketens. Het is aan jou vraagstukken om te zetten naar duurzame en praktische oplossingen. Het bouwen van kwalitatief goede applicaties realiseer je door een optimale samenwerking met collega’s.

Wat kun je verwachten?

KVK bestaat uit Groups, samengesteld uit multidisciplinaire scrumteams die zelfstandig en onafhankelijk opereren. Naast dat je binnen een team opereert, zit je in één van de IT Development practices. Je werkt met je team in sprints van gewoonlijk twee weken en neemt deel aan verschillende scrum events zoals de stand-up, sprint planning, retrospective en sprint review. Samen leveren jullie kort cyclisch klantwaarde door de oplevering van (user) stories, geformuleerd door de product owner of analist.

Door de diversiteit aan applicaties en technieken waar je aan werkt, is geen dag hetzelfde. Doorgaans ben je aan het programmeren ofwel in React ofwel in Angular. Ongeacht het framework wat je gebruikt, schrijf jij je code in TypeScript. Naast het schrijven van de functionele code, schrijf je unit tests om te verifiëren dat je code doet wat het moet doen. Via CI/CD worden jouw wijzigingen automatisch geverifieerd en uitgerold. Jij krijgt de vrijheid om vanuit jouw expertise input te leveren ter verbetering van het product en kiest de aanpak en technieken die nodig zijn om dit te realiseren.

  Waar kom je te werken?

  Wist je dat bij KVK al ruim 500 enthousiaste IT’ers werken aan de digitale infrastructuur? Elke dag werk je hybride samen met je collega developers, designers, informatieanalisten, product owners, scrummasters en testers aan een zo relevant en persoonlijk mogelijke gebruikerservaring.

  Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Je deelt kennis en doet nieuwe kennis op aan de hand van trainingen, cursussen of workshops. Vanuit de principes vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid krijg jij de middelen en ruimte om voorop te lopen.

   Uitgelichte vacatures

   Meer informatie?