Word scrum master bij KVK

Wat ga je doen als scrum master?

Als scrum master bij KVK ondersteun je teams met als voornaamste taak ze uiteindelijk zelfsturend te laten functioneren. Hiervoor heb je veel contact met collega’s, coach je waar nodig en help je teams op weg in de Agile Way of Working.

Scrum master vacatures

De uitdagingen

KVK zit middenin een verandering van een hiërarchische structuur naar agile. Jij helpt de teams beter functioneren in een Agile werkomgeving. Bij elk nieuw product of verandering stoom je binnen korte tijd een team klaar en maak je ze zelfsturend. Daarnaast houd je de energie in het team op peil en neem je blokkerende issues met ze weg. Kun jij de uitdaging aan?

Hoe we werken

Bij KVK werken we in multidisciplinaire Agile teams. De organisatie bestaat uit verschillende Groups met ieder een eigen focus. Wat betekent dit voor jou als scrum master? Je werkt zowel op Group- als teamniveau en begeleidt een aantal teams. Hierdoor ben je bezig met processen, teamcoaching en alles daar tussenin.

De behoeften van jouw teams bepalen jouw dag, als scrum master bij KVK. Na je kopje koffie (of thee) begeleid je de Daily Scrums waarin het benoemen van impediments en het creëren van verbinding centraal staan. Met product owners bespreek je de voortgang binnen de teams en evalueer je de status van de sprint. Grote kans dat je belandt in een Refinementsessie waar de werkzaamheden voor de volgende sprint uitrollen. Geloof ons: geen dag is hetzelfde!

    Ervaringen van collega's

    Waar kom je te werken?

    Wanneer we niet vanuit huis werken, vind je ons team van ongeveer 25 scrum masters in hartje Utrecht. Tweewekelijks delen alle mede-scrummasters en de practice leads kennis en ervaring tijdens de scrum master-sync. Product owners bepalen de prioriteiten voor het team en samen kijken jullie naar de invulling. Daarnaast werk je samen met de agile coach, die bijspringt wanneer het gaat om teamoverstijgende activiteiten. Het team is een belangrijk onderdeel van de Agile transformatie die nog in de kinderschoenen staat bij KVK. Kom jij ons team versterken?

    Meer informatie?