Word security specialist bij KVK

Wat ga je doen als security specialist?

Als security specialist bij KVK draag je bij aan de bedrijfsvoering van de veiligheid. Je werkt aan één van de thema’s: bescherming, verdediging, weerbaarheid en governance. Jouw werkzaamheden zijn afhankelijk van het thema, maar kunnen bestaan uit bijvoorbeeld dagelijks monitoren op kwetsbaarheden.

Security specialist vacatures

De uitdagingen

Het thema security is belangrijk voor de bedrijfsvoering. Technologieën worden dagelijks vernieuwd en de aanvallen zijn preciezer. Om deze ontwikkelingen bij te houden is het van groot belang om de kennis hoog te houden. Hierdoor signaleren we de bedreigingen op tijd en ondernemen we actie.

Hoe we werken

We werken in scrum teams aan ontwikkeling en beheer. Het team is breed en multidisciplinair samengesteld en bestaat uit verschillende clusters met elk hun eigen vakgebied. Dit kan onderverdeeld worden in de volgende thema’s:

  • Bescherming
  • Verdediging
  • Weerbaarheid
  • Governance

Deze thema’s hebben hun eigen raakvlakken en tools. Denk hierbij aan het SOC-team dat dagelijks monitort op kwetsbaarheden en scherp toeziet op de veiligheid van het landschap. Of het IAM-team dat de bescherming verzorgt door het juist inrichten van de identiteiten, authenticatie en autorisatie voor zowel de klanten, medewerkers als voor de componenten.

Ervaringen van collega's

Waar kom je te werken?

Het productteam, Cyber security services, draagt zorg voor de gehele bedrijfsvoering van de veiligheid over de thema’s. Dit doen we door verschillende clusters in het productteam onder te brengen met één gezamenlijk doel; KVK een veiligere plek maken.

Je komt terecht in een team van ongeveer 35 collega’s met verschillende achtergronden en expertises. Een groep vakspecialisten die elkaar uitdagen en scherp houden. Dit resulteert vaak in mooie ideeën en acties, die we zo goed mogelijk uitwerken. Regelmatig delen we kennis met elkaar uit of volgen we samen een cursus. Jouw kennisniveau bevorderen? Wij bieden de mogelijkheid om bij andere thema’s te werken. Of je dit vanuit huis doet of op kantoor is aan jou.

    Vragen over deze vacature?