Aantrekkelijke voorwaarden

Werken zoals jij dat wilt

Bij KVK geloven we dat mensen zich het beste ontplooien als ze vertrouwen en ruimte krijgen. Daarom luisteren we naar jouw ideeën en geven we je de kans om mee te bouwen aan de ambities van KVK. Niet alleen als ervaren professional, maar ook als starter of trainee. Hier krijg je de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen binnen de ruime kaders en rekenen we op jouw inbreng. Kom je er niet uit? Dan helpen jouw collega’s je verder.

Uitstekend salaris

Jouw salaris bij KVK is gebaseerd op CAO Rijk en is afhankelijk van jouw opleiding, kennis en werkervaring. Hier vind je meer informatie over de salarisschalen.

Individueel keuzebudget

Naast een uitstekend salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) dat bestaat uit geld (16.37% van je bruto salaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Een deel van je salaris uit laten betalen wanneer jij dat wenst of een gedeelte van dit budget omzetten in verlof? Het is aan jou!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere verschillende studiefaciliteiten, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer in de vorm van een Shuttel vervoerskaart en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. Ook na jouw trouwe dienstjaren bij KVK blijven we goed voor jou zorgen door middel van de goede pensioenregeling bij het ABP. Fijn, toch?

Privé- en werkbalans

Tijd voor jezelf is natuurlijk ook belangrijk. Daarom bieden wij jou 41 vakantiedagen, inclusief 12 ADV-dagen op basis van een 40-urige werkweek. Jouw gezin, vrienden en activiteiten buiten KVK zijn voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom faciliteren wij een gezonde balans tussen werk en privé. De tijd die je normaal doorbrengt in de trein of auto kun je nu besteden aan privé-zaken, omdat wij doen aan hybride werken. Natuurlijk krijg je de kosten voor het thuiswerken ook vergoed. Per thuiswerkdag krijg je €2,35 vergoed en we stellen €750,- beschikbaar voor het inrichten van jouw thuiswerkplek.

Persoonlijke ontwikkeling

Groei en ontwikkeling staan voorop bij KVK en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Via onze eigen kennis, maar ook via externe kennisbronnen. Verder hebben alle collega’s van KVK toegang tot het KVK Ontwikkelplein. Hier kun je al je groei- en ontwikkelmogelijkheden zien, een ontwikkelaanvraag doen, je inschrijven voor cursussen en online trainingen en deze meteen uitvoeren.

Actuele vacatures

Meer informatie?

Riet Biemolt / Ondersteuning recruitment