Waarom werken bij KVK?

Een unieke organisatie vol ambities en uitdagingen

KVK is een bijzonder bedrijf. Want het is zowel privaat als publiek. Een unieke combinatie die ook doorwerkt in de cultuur. Bij KVK geloven we dat mensen zich het beste ontplooien als ze vertrouwen en ruimte krijgen.

Hoge ambities

Niet alleen helpen we ondernemers hun dromen en ambities waar te maken. Zelf zijn we ook behoorlijk ambitieus. KVK wil namelijk de beste dienstverlener worden van de publieke sector. Het werken voor ondernemers zorgt voor veel dynamiek. Veranderen en vernieuwen is bij ons aan de orde van de dag. Een van onze uitdagingen is namelijk om in te blijven spelen op continue ontwikkelingen.

Digitaal gedreven

KVK is bezig met een grote digitale transitie. We worden steeds meer een online organisatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Zodat ondernemers onze informatie- en adviesdiensten online, digitaal en 24x7 kunnen gebruiken. Het snel kunnen ontwikkelen van nieuwe producten op basis van klantreizen is daarbij belangrijk. Daarom is het nodig om veranderingen door te voeren in het IT landschap.

Werksfeer

Je krijgt bij ons ruimte voor jouw ideen en de kans om mee te bouwen. Collega's zijn toegankelijk en bereid elkaar te helpen. Je krijgt veel vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen en vorm te geven aan onze ambities. Jouw inbreng wordt hierin erg gewaardeerd. Als professional met meerdere jaren ervaring maar ook als starter of trainee.